Amiket kaptam

Gyorsszótár

Angol

Company/Instrument - Cég neve
Title -
Név elé kerül: Dr.,Mr., Miss., Mrs.
First name/Surname -
keresztnév
Last name -
vezetéknév
Street/Address -
Cím (utca,házszám)
City - Város
State/Province/County -
megye (N/A)
Zip/postcode - Irányítószám
Country -
Ország (Hungary)
Email Address -
Email cím
Occupation -
Foglalgozás
School - Iskola
Grade - Végzettség
Date of Birth -
Születési idő
Subbmit/Send -
Elküld

Német

Firma - Cég neve
Titel -
Név elé kerül: Dr.,Mr., Miss., Mrs.
Vorname -
Vezetéknév
Nachname -
Keresztnév
Straße/Addresse -
Cím (utca,házszám)
Ort -
Város
Land -
Ország (Ungarn)
Postleitzahl -
Irányítószám
Email Addresse -
Email cím
Beruf -
Foglalgozás
Schule -
Iskola
Senden -
Elküld

Ingyen cuccok

Ezen a blogoldalon szeretném bemutatni azokat az oldalakat ahonnan ingyenesen lehet rendelni mindenféle dolgokat. Természetesen ezek teljesen ingyenesek még postaköltség SINCS. Csak olyan oldalakat mutatok be, amiket én is kipróbáltam, valamint képekkel illusztrálom, hogy miket nyertem/rendeltem.

Látogatók, Banner

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

PayPal

2011.12.16. 20:03 :: Tivadar

Talán az egyik legelterjedtebb online fizetési megoldás a PayPal, (pl. az AlertPAY, MoneyBookers stb. mellet), mely nem csak világszintű népszerűségéről ismert, hanem biztonságáról is (így a PayPal magyar körökben is egyre elfogadottabb). A PayPal (Europe) 1993-as cégbejegyzéssel indította pályafutását, mint hitelintézet Luxemburgban. A PayPal igazán csak akkor épült be a köztudatba, mikor a nagy és híres amerikai online aukciós óriás az eBay 2002-ben bekebelezte és azóta PayPal Inc. néven fut Kalifornia (USA) székhellyel. Mára már a két fogalom szinte teljesen összeforrt. Körülbelül 190 országban használható a PayPal vásárlásra és pénz küldésre 18 valutanemben.

Hogy miért is jó a PayPal és miért is használják internetes pénzügyi tranzakciókra? A válasz az egyszerűségben és biztonságban rejlik. A szintén elterjedt közvetlen internetes hitelkártyás lehetőség igaz talán a leggyorsabb és biztonságos is, mégis a vásárlók nem szívesen adták/adják ki hitelkártya adataikat a weben minden egyes “ismeretlen” oldalnak (pl. webshopnak, vásárlási lehetőséggel rendelkező oldalaknak.) Ilyen szempontból a PayPal és egyéb hasonló online pénz transzfer cég (pl. AlertPAY, MoneyBookers, NETeller) valahol középen helyezkedik el a vásárló-kereskedő közt, mely megalapozott tőkével és hitelességgel rendelkezik. Elég csak a PayPal-nál számlát nyitni, ott beregisztrálni személyes adatainkat (esetleg hitelkártyánkat is), majd a regisztrációnkkor megadott egyedi e-mail címet felhasználva csak azt adjuk meg a pénzes tranzakciókra. Ilyen egyszerű…vásárláskor megadjuk PayPal-os e-mail címünket, mely elnavigál a biztonságos PayPal számla oldalunkra, ahol csak megerősítjük, leokézzuk a tranzakciót és a többit már elvégzik helyettünk a háttérben. Egy általános “hiba” a legtöbb PayPal leírás oldalon, hogy a PayPal-t elektronikus banknak nevezik, pedig nem bank! Inkább amolyan biztonságos internetes pénzügyi “közvetítő”.

A hivatalos weboldal: https://www.paypal.com/hu

Magyar nyelvű ismertető: https://www.paypal-europe.com/magyar/


Szólj hozzá!

Címkék: paypal

A bejegyzés trackback címe:

https://tivadar.blog.hu/api/trackback/id/tr663469377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása